Πολιτική Επιστροφών - Αντικαταβολών

Πολιτική επιστροφών

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση και πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.


Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.


Σε περίπτωση επαναποστολής παραγγελίας η χρέωση μεταφορικών θα είναι +2,50€ και θα πρέπει να έχει γίνει εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας ώστε να μπορέσει να αποσταλεί εκ νέου.


Σε περίπτωση που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.


Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος (14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους) ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το ThinkPharmacy έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.


Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.


Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ο οποίος πρέπει να ανήκει σε κάποια από τις ακόλουθες τράπεζες: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα ή Πειραιώς! Ειδάλλως εάν πρόκειται για συναλλαγή σε διαφορετική τράπεζα τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.


Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.


Δεν επιστρέφονται τα βρεφικά γάλατα, οι βρεφικές κρέμες και τα προϊόντα ψυγείου για λόγους ασφαλείας και σωστής συντήρησης.


Αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτου προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.


Αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες ΔΕΝ γίνονται δεκτές!!

Πολιτική αντικαταβολών

Η αποστολή των παραγγελιών με τρόπο πληρωμής "Αντικαταβολή" πραγματοποιείται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης. 

Το απόθεμα τον προϊόντων δεσμεύεται για την εκάστοτε παραγγελία μόνο εάν επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά η παραγγελία.

Μετά την δεύτερη απόπειρα επικοινωνίας τα αποθέματα δεν δεσμεύονται πλέον.